Gå direkt till innehåll
Tre blir officiell partner till Partille Cup och Gothia Cup – vill skapa en Trevligare upplevelse

Pressmeddelande -

Tre blir officiell partner till Partille Cup och Gothia Cup – vill skapa en Trevligare upplevelse

Partille- och Gothia Cup är de två ledande ungdomsturneringarna i fotboll och handboll. Tre gick redan 2022 in som sponsorer till Gothia Cup och livesände matcherna via sitt höghastighets-5G. Nu växlar Tre upp sitt engagemang och går in som officiell partner till både Partille- och Gothia Cup. Det är en satsning från Tres sida för att främja ungdomars möjligheter att uppfylla sina drömmar och utmana sig själva.

- Partille Cup och Gothia Cup ger ungdomar möjligheten att utmana sig själva genom idrott och vi vill stödja och möjliggöra för människor att vara allt de vill vara. Vi är stolta över att vara en del av dessa viktiga mötesplatser, där vi kan bidra till ett mer inkluderande samhälle, säger Mirja Kais, marknadschef på Tre.

Som en del av engagemanget kommer Tre att presentera "Peppverkstan" på både Partille Cup och Gothia Cup. "Peppverkstan" är en dynamisk monter där människor i alla åldrar kan samlas för att skapa pepp för sina vänner, familjemedlemmar och lagkamrater.

Med olika stationer erbjuder "Peppverkstan" en yta full av liv och rörelse, där besökarna kan delta i aktiviteter som peppig ansiktsmålning, skapande av pepp-plakat och peppiga TikTok-danser. Det blir en mötesplats där människor kan tillsammans skapa en trevligare cup-upplevelse och sprida glädje. På Gothia Cup kommer det även att finnas en aktivering där TikTok-profilerna Nino & Julia koreograferar en unik “Gothiadans” som besökare och deltagare kan lära sig för att peppa sina favoritlag.

- Då kommunikation är en av grundstenarna i turneringen känns det extra värdefullt och tryggt att ha med Tre i detta sammanhang. Förutom att stötta oss med tjänster och produkter kommer Tre med sitt samhällsengagemang också att vara med och bidra till ett mer hållbart och inkluderande samhälle, säger Thomas Anderson, försäljningschef på Gothia Cup.

Tre ser långsiktigt på det nya samarbetet och vill göra cup-upplevelsen ännu Trevligare för alla inblandade.

Ämnen

Kategorier


Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.

Kontakter

Mårten Lundberg

Mårten Lundberg

Presskontakt Kommunikationsdirektör (Chief Communications Officer) +46 (0) 735 33 73 60
Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07

Relaterat innehåll