Gå direkt till innehåll
Silvia Bakir, kundservicedirektör.
Silvia Bakir, kundservicedirektör.

Pressmeddelande -

Tre vinnare i Empati Grand Prix 2020

Tre tar hem förstaplatsen i kategorin Telekom i den nya undersökningen Empati Grand Prix 2020. Priset utser Sveriges mest kundempatiska företag. Mätningen är en ny typ av varumärkesmätning där företagens kunder betygsätter hur man upplever företagets, och medarbetarnas, förmåga att visa förståelse och empati för kundernas situation och behov.

-Vi är superglada och nöjda över vinsten, det känns som ett modernt pris där man inkluderar fler aspekter av ett företag och varumärke. Inom området kundservice som jag ansvarar för hittar vi nya vägar och sätt att möta våra kunder. Det är kul att se att det bär frukt och att många är så nöjda med vårt bemötande, säger Silvia Bakir, kundservicedirektör på Tre Sverige.

Undersökningen arrangeras av Index House som har sammanställt ett index baserat på hur 3 000 kunder betygsätter ledande varumärkena.

-Upplevelsen av ett varumärke är mycket komplex. Med undersökningen försöker vi fördjupa bilden av varumärken. Empati tillför en ny dimension, en ny ”empatikarta” tonar fram. Vi tror att den här typen av mätningar kommer att öka och ge en bättre bild av företag och varumärken, säger Michael Dahl, grundare av Index House och en av initiativtagarna bakom priset.

Om Empati Grand Prix

  • En ny, årlig resultatbaserad tävling med fokus på kundempati. Den baserar sig på undersökningen Kundempatiindex.
  • 3 000 kunder betygsätter drygt 60 ledande varumärken i kategorierna Apotek, Bygg & DIY, Dagligvaruhandel, Hemelektronik & Hemprodukter, Heminredning, Sport & Fritid samt Telekom och Bank.
  • Kunderna som svarar handlar hos och har en relation med de varumärken som de ger omdömen om.
  • Empati Grand Prix arrangeras av Index House tillsammans med kommunikationsbyrån Pool.

För mer information om Empati Grand Prix: https://empatigrandprix.se

Ämnen

Kategorier


Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.

Kontakter

Mårten Lundberg

Mårten Lundberg

Presskontakt Kommunikationsdirektör (Chief Communications Officer) +46 (0) 735 33 73 60
Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07