Gå direkt till innehåll
Xplora X5 Play
Xplora X5 Play

Pressmeddelande -

Tre utökar familjeutbudet med barnsmarta mobilklockan Xplora X5 Play

Många föräldrar vill kunna komma i kontakt med sina barn, utan att de har tillgång till en mobiltelefon. Tre erbjuder nu den smarta klockan Xplora X5 Play med e-sim. Xplora fokuserar på det som är viktigt för barnet som att hålla kontakt med familjen och kompisarna. Den är enkel att använda och ger en säker introduktion till mobilvärlden.

- Tre har under de senaste åren fokuserat på att utöka familjeerbjudandet, därför känns det extra roligt att inleda ett samarbete med Xplora. Vi vill erbjuda våra kunder lösningar som kan underlätta i livspusslet. Det här är perfekt lösning för föräldrar som på ett lätt sätt vill kunna hålla kontakten med de yngre familjemedlemmarna, säger Rune Pedersen, CCO för privatmarknaden på Tre Sverige.

Det kan vara svårt att avgöra när ens barn är redo för en egen mobiltelefon. Med Xplora får barn från 4 år en säker och rolig introduktion till mobilvärlden. Klockan har inte tillgång till internet vilket gör att man eliminerar riskerna med olämpligt innehåll på internet och i sociala medier.


Xplora X5 har stöd för eSIM och ger barnet tillgång till viktiga funktioner som att ringa och ta emot samtal från ett begränsat antal kontakter, till exempel föräldrar och morföräldrar. Den är även utrustad med GPS och du kan lätt få en notis när ditt barn till exempel har kommit hem från skolan. Det finns även SOS-knapp, om den används ringer klockan snabbt upp två nödkontakter, som även informeras om den aktuella platsen där klockan befinner sig. Den har också ett antal funktioner som är roliga för barnet, till exempel en kamera som låter ditt barn ta bilder med vänner och lagra de roliga minnena i telefonklockans inbyggda minne, eller dela dem med betrodda kontakter. Telefonklockan har en speciell GOPLAY-plattform som kombinerar fysisk aktivitet med underhållning.

Läs mer här.

Ämnen

Kategorier


Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.

Kontakter

Mårten Lundberg

Mårten Lundberg

Presskontakt Kommunikationsdirektör (Chief Communications Officer) +46 (0) 735 33 73 60
Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07