Gå direkt till innehåll
Tre Sverige lanserar Apple One och Apple TV+ som tilläggstjänst - alla kunder får prova gratis i tre månader

Pressmeddelande -

Tre Sverige lanserar Apple One och Apple TV+ som tilläggstjänst - alla kunder får prova gratis i tre månader

Tre kan som enda operatör i Sverige nu erbjuda sina kunder att prenumerera på antingen Apple One eller Apple TV+ genom unika paketeringar.

Apple One inkluderar upp till fyra Appleprenumerationer (iCloud+, Apple TV+, Apple Music och Apple Arcade) till ett lägre månadspris. Med Familjeplanen kan man bjuda in upp till fem andra medlemmar. Det har aldrig varit enklare att få mer. För mindre.

Apple TV+ är hem för prisbelönta Apple Originals och erbjuder premiumunderhållning i form av drama- och komediserier, långfilmer, banbrytande dokumentärer, underhållning för barn och familj och är tillgängligt att streama över alla dina favoritskärmar. Efter lanseringen av Apple TV+ den 1 november 2019 blev det den första streamingtjänsten med endast originalproduktioner som har premiärvisat fler originalhits och fått fler utmärkelser snabbare än någon annan streamingtjänst världen över.

Alla befintliga och nya Trekunder får prova Apple TV+ och Apple One gratis i tre månader.

Följande paket är tillgängliga för Tres kunder:

  • 3Snabbast med 1000 Mbit/s och Apple TV+: 69 kr
  • 3Snabbast med 1000 Mbit/s och Apple One: 169 kr
  • 3Snabbast med 1000 Mbit/s och Apple One Family: 219 kr
  • Obegränsad surf, 3Snabbast med 1000 Mbit/s och Apple One: 549 kr

- Våra kunder får det bästa av två världar: snabb uppkoppling från Tre och premiumtjänster från Apple, perfekt för både enskilda användare och hela familjen, säger Haval van Drumpt, VD för Tre Sverige.

Ämnen

Kategorier


Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.

Kontakter

Mårten Lundberg

Mårten Lundberg

Presskontakt Kommunikationsdirektör (Chief Communications Officer) +46 (0) 735 33 73 60
Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07