Gå direkt till innehåll
Tre nominerade i Stora kommunikationspriset

Pressmeddelande -

Tre nominerade i Stora kommunikationspriset

Tre Sverige är nominerade i kategorin ”Årets medarbetarkommunikation” i den prestigefulla tävlingen Stora kommunikationspriset som avgörs den 10 maj.

Stora kommunikationspriset har sedan 1990 delat ut priser inom olika kategorier till personer och organisationer som har gjort stora insatser inom kommunikation under det senaste året. År 2020 blev Haval van Drumpt, VD på Tre Sverige, utsedd till ”Årets kommunikativa ledare” på galan. Inför årets upplaga av tävlingen är Tre Sverige nominerade i kategorin ”Årets medarbetarkommunikation”.

- Våra medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång och vi som företag har enormt stora krav på oss själva att skapa både en miljö och en medarbetarkommunikation som stärker, peppar och lyfter våra kollegor. Jag är oerhört glad och stolt över nomineringen i Stora kommunikationspriset, det är ett fint kvitto på att våra många medarbetarsatsningar fungerar – från möjligheter till samhällsengagemang till hundzon på kontoret, säger Mårten Lundberg, kommunikationsdirektör på Tre.

Utöver Tre Sverige är även Sveriges Radio och Aller Media nominerade i kategorin ”Årets medarbetarkommunikation”. Vinnarna i samtliga fem kategorier utses under en livesänd prisutdelning den 10 maj.

Ämnen

Kategorier


Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.

Kontakter

Mårten Lundberg

Mårten Lundberg

Presskontakt Kommunikationsdirektör (Chief Communications Officer) +46 (0) 735 33 73 60
Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07