Gå direkt till innehåll
Traineeprogrammet 3Talent riktar sig till nyutexaminerade mastersstudenter.
Traineeprogrammet 3Talent riktar sig till nyutexaminerade mastersstudenter.

Pressmeddelande -

Tre lanserar nytt traineeprogram

Traineeprogrammet 3Talent riktar sig till nyutexaminerade mastersstudenter med ambitionen att snabbt utvecklas inom telekombranschen. Programmet erbjuder en unik möjlighet att få insikt i Tres affärsmodell och kultur, samt en kickstart i karriären med stöd från några av företagets mest erfarna ledare.

– Vi ser till att rusta våra talanger med en komplett verktygslåda för att deras tid hos oss ska bli så utvecklande som möjligt. Vi har en utmanar-mentalitet och det är just den vi vill förmedla till våra traineer. Som en del av 3Talent får du vara med och bidra med dina idéer i en samhällsviktig bransch som konstant utvecklas, säger Jonas Knape, Chief Digital Officer på Tre Sverige.

Under ett år kommer deltagarna i 3Talent att få en djupgående förståelse för hur Tre driver sin verksamhet och vad som har gjort bolaget framgångsrikt. Genom att vara en del av Strategy & Business Development-teamet, som fungerar som Tres interna managementkonsulter, får traineerna arbeta nära ledningen med strategiska projekt och komplexa affärsutmaningar.

De får även möjlighet att rotera mellan olika affärsområden, som exempelvis konsumentaffären och finans. För att skapa en bred förståelse för hela verksamheten får man gå sida vid sida med Tres direktörer. Detta innebär att vara delaktig i ledningsgruppsarbetet och att ta sig an komplexa och strategiska uppgifter där aktuell direktör behöver stöd.

För att stötta traineernas utveckling erbjuds löpande utbildningar och coachning, med fokus på att ge dem de verktyg och färdigheter som behövs för att snabbt utvecklas i sin roll.

Ansökan till 3Talent 2025 öppnar i november.
Läs mer här.

Ämnen

Kategorier


Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G-, 4G och 5G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.

Kontakter

Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07