Gå direkt till innehåll
Tre lanserar 3Kollega, ett nytt abonnemang för småföretag

Pressmeddelande -

Tre lanserar 3Kollega, ett nytt abonnemang för småföretag

Idag lanserar Tre tilläggsabonnemanget 3Kollega som ger medarbetare obegränsad surf till låg kostnad. Kunder med abonnemanget 3Företag Obegränsad kan från och med den 20 februari 2023 lägga till upp till fem kollegor med 3Kollega till en kostnad om 199 kr/mån och ge kollegorna obegränsat med surf.

- Tuffa tider kräver extra omtanke, och med den nya tilläggstjänsten 3Kollega vill vi säkerställa att landets företagare har rätt förutsättningar i den mobila och flexibla vardagen som de verkar i. Men också för att stötta dem i det allt tuffare företagsklimat som följer i spåren av rekordhög inflation och ett oroligt omvärldsläge. Delad glädje är dubbel glädje, säger Johan Hörberg, CCO för Tres företagsaffär.

Ska fortsätta förenkla och utmana på företagsmarknaden

Under de senaste åren har Tres företagsaffär vuxit kontinuerligt och målet är att fortsätta stötta de allra minsta företagen upp till de största. 2021 var Tre den mobiloperatör som växte mest kundmässigt på privatsidan och under sommaren 2022 lanserade Tre 5G-bredband på företagsmarknaden.

Just nu påverkas svenska företag runt om i landet av rekordhög inflation, höga elpriser och ett oroligt omvärldsläge. Småföretagen utgör den svenska ekonomins ryggrad, hela 96 procent av Sveriges cirka 1,2 miljoner företag är småföretag med färre än 10 anställda, och tillsammans med företag upp till 249 anställda utgör de tillsammans 99,9 procent av samtliga företag*.

- Vi vill erbjuda våra företagskunder en enkel struktur samtidigt som vi ska anpassa oss till deras vardag, och 3Kollega är ett bra exempel på hur vi fortsätter leverera på det löftet. Vi vill fortsätta utveckla vår företagsportfölj och säkerställa att den är anpassad efter företagens verklighet. Där 3Kollega ger Trevliga möjligheter för våra mindre kunder erbjuds våra större kunder anpassade lösningar i form av ramavtal och tjänster kopplade till det, fortsätter Johan Hörberg.

Tres företagserbjudande:

  • 3Företag Obegränsad kostar 349 kronor exkl. moms/månad med bindningstid (399kr utan bindningstid). Obegränsad surf, samtal och sms/mms i Sverige ingår. 3Företag Obegränsad är tillgängligt när du tecknar ett nytt abonnemang eller förlänger ett befintligt abonnemang.
  • 3Världen ingår i abonnemanget 3Företag Obegränsad och 3Kollega såväl med som utan bindningstid. 3Världen är Tres roamingerbjudande som innebär att du kan surfa till samma pris som i Sverige i totalt 80 länder över hela världen (max 100 GB).
  • 3Kollega: vårt nya tilläggsabonnemang för 199 kr/mån med bindningstid. 3Kollega ger samma upplevelse som 3Företag Obegränsad men till ett billigare pris. Kunder kan ha upp till fem 3Kollega-abonnemang för varje 3Företag Obegränsad-abonnemang.
  • Tres övriga tilläggstjänster: Datakort 49 kr/mån, 3Växel från 49kr/mån, 3Extrasurf, 3Surfpass m.m

Ämnen

Kategorier


Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.

Kontakter

Mårten Lundberg

Mårten Lundberg

Presskontakt Kommunikationsdirektör (Chief Communications Officer) +46 (0) 735 33 73 60
Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07