Gå direkt till innehåll
Tre inleder samarbete med Naki Power

Pressmeddelande -

Tre inleder samarbete med Naki Power

Naki Power, den europeiska ledaren inom laddning inom laddning av elektroniska enheters på språng och mobiloperatören Tre inleder ett samarbete. Alla Tre-kunder får numera gratis Naki Power-laddning under de sex första timmarna varje gång de lånar en powerbank från valfri Naki-station. Även utvalda Tre-butiker har utrustats med en Naki-station där även personer som inte är kunder till Tre erbjuds tre timmar fri laddning

- Vi jobbar hårt för att hitta tjänster som gör livet lite enklare och flexiblare, allt för att leva upp till vårt löfte att vara Sveriges trevligaste operatör. Att erbjuda våra egna Tre-kunder gratis laddning är trevligt, men att erbjuda alla mobilkunder i Sverige gratis laddning i våra butiker är ännu trevligare, säger Rune Pedersen, CCO över konsumentmarknaden på Tre Sverige.

I en värld där antalet mobilanvändare ökar snabbt erbjuder Naki Power en lösning som underlättar vardagen för människor då de inte längre behöver bära med sig kablar innan de lämnar hemmet, eller stanna vid ett eluttag för att ladda sina telefoner. Användare kan enkelt hyra en ultrasnabb powerbank via Naki-appen och lämna tillbaka den i vilken annan Naki-station som helst. I Naki-appen ser användaren först sin plats och Naki-stationerna på en karta. Därefter väljer användaren helt enkelt den mest bekväma platsen, skannar QR-koden via Naki-appen och låser upp en powerbank. Användaren har då en bärbar (i fickstorlek) ultrasnabb powerbank, med tre olika kablar för att ladda sin telefon och andra enheter samtidigt. När man registrerar sig i Naki-appen känner den automatiskt av om det är ett nummer från Tre och aktiverar då 6 timmars gratis laddning, varje gång man lånar en powerbank. Lågt batteri är ett minne blott när du är ute på bio, på middag eller när du ska gå ombord på planet!

Vi är mycket glada över det här samarbetet med Tre. Tillsammans hjälper vi deras kunder att lösa ett vardagligt problem samtidigt som vi uppmuntrar till en mer delad ekonomi, där produkter delas istället för att impulsivt köpas och överges efter första användningen. Det är uppenbart att vi har en mervärdestjänst för innovativa företag som Tre med tydliga synergier, säger Jonathan Lönnefjord, General Manager på Naki Power i Sverige.

Ämnen

Kategorier


Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.

Kontakter

Mårten Lundberg

Mårten Lundberg

Presskontakt Kommunikationsdirektör (Chief Communications Officer) +46 (0) 735 33 73 60
Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07