Gå direkt till innehåll
Tre är ett av Sveriges Karriärföretag 2021

Pressmeddelande -

Tre är ett av Sveriges Karriärföretag 2021

För sjätte året i rad har Karriärföretagen utsett Tre till en av de 100 arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och unga talanger/young professionals.

På Tre utgår vi ifrån att alla har förmåga att göra stordåd. Vi jobbar mycket med att både ha en utmanaranda och en stöttande kultur. Då spelar det inte så stor roll vad du gjort förut – för oss är det viktigaste vad du har möjlighet att bidra med som Trea och vad du vill göra framåt. Det ligger djupt i vårt DNA att peppa Treorna att ta nästa kliv och bygga ett CV för livet, säger Cecilia Eriksson, HR-direktör Tre Sverige.

Juryns motivering till att Tre har blivit ett Karriärföretag 2021:

"Hi3G Access har ett av Sveriges tydligaste arbetsgivarevarumärke. Med en inspirerande företagskultur lyckas de engagera sina medarbetare. Genom ett flertal aktiviteter skapar Hi3G Access en attraktiv och spännande arbetsplats. Något som särskiljer Hi3G Access från andra arbetsgivare är deras ständiga arbete för att utveckla sina talanger. Med tydligt stöd från ledningen kan varje medarbetare känna sig uppskattad – Kan man få ett bättre betyg?

Karriärföretagen utser härmed Hi3G Access till ett av Sveriges Karriärföretag 2021."

Ämnen

Kategorier


Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.

Kontakter

Mårten Lundberg

Mårten Lundberg

Presskontakt Kommunikationsdirektör (Chief Communications Officer) +46 (0) 735 33 73 60
Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07