Gå direkt till innehåll
Johannes Boson ny försäljningsdirektör på 3

Pressmeddelande -

Johannes Boson ny försäljningsdirektör på 3

Johannes Boson har utsetts till ny försäljningsdirektör på mobiloperatören 3. Han kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera till VD Nicholas Högberg.

Johannes Boson kommer närmast från E.On där han varit försäljningsdirektör för privat och SME.  Innan dess har Johannes arbetat på en rad olika positioner inom Tele2 i Sverige och Ungern, bland annat som VD för Optimal Telecom och varumärkena Tango och Parlino. Han har också arbetat på Ericsson och har en ingenjörsexamen från Lunds Tekniska Högskola.

- Vi är väldigt glada att Johannes har accepterat att ta över ansvaret för vår svenska säljorganisation. Vi är vinnaren på den svenska telemarknaden och har 27 kvartal av obruten tillväxt bakom oss och jag känner att Johannes är helt rätt för att ta vår fantastiska säljorganisation vidare till en ny nivå, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

Johannes Boson tillträder 1 februari. Han efterträder Nicholas Högberg som lämnar rollen som svensk försäljningsdirektör för att fokusera på arbetet som VD för 3 Sverige.

Mobilbilder:

Nedladdningsbara bilder finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, VD, 3 Sverige

Mobil: +46 (0)735-33 7190

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Ämnen

Kategorier


Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Kontakter

Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07

Relaterat innehåll