Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Jessica Frithiof ny försäljningschef för företag på 3

Jessica Frithiof har utsetts till ny chef för mobiloperatören 3s företagsförsäljning. Hon tillträder 1 november.

Jessica Frithiof har 14 års erfarenhet av telekom och försäljning. Hon kommer närmast från jobbet som försäljningsdirektör på Teracom. Tidigare har hon varit country manager för Sverige på Motorola och innan dess som teamledare på Europolitan. Jessica går just nu en Executive MBA-utbildning och har examen från IHM Business School.
- 3 är ett mycket spännande och innovativt företag på en spännande marknad. Jag ser fram emot att jobba för att fler företag väljer 3 som sitt förstahandsval, säger Jessica Frithiof.

- Vi är nöjda och stolta att Jessica har valt att komma till 3. Hon är en enormt skicklig säljchef och har exakt de egenskaper och erfarenheter som krävs för att ta vår företagsförsäljning till nästa nivå, säger Nicholas Högberg, vice VD på 3.

Jessica Frithiof tillträder tjänsten på 3 den första november. Hon kommer att rapportera till 3s vice VD Nicholas Högberg.


Nicholas Högberg, vice VD, 3
Mobil: +46 (0)735-33 71 90
E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3
Mobil: +46 (0)735-33 74 04
E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3
3-gruppen är världens ledande operatör av 3G och Mobilt Bredband med närmare 19 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison-Whampoa Limited (60%) och Investor AB (40%). 3 Skandinavien har även en licens att driva 3G-nät i Norge. För mer information, gå till www.tre.se.

Ämnen

Kontakter

Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07