Gå direkt till innehåll
David Johansson
David Johansson

Pressmeddelande -

David Johansson tar över hallon

Från och med den första februari tar David Johansson över som ny chef för mobiloperatören hallon och tar därmed också plats i Tre Sveriges ledningsgrupp. Han kommer närmast från rollen som produktchef för Tres konsumenterbjudande. David har arbetat på Tre sedan 2008 och har haft flera ledande positioner inom företaget.

- Jag är väldigt glad över att David tar över hallon. Han är en uppskattad ledare, har visat goda resultat och kan konsumentaffären utan och innan. Att lyfta fram interna talanger är alltid lika roligt och en viktig del av vår företagskultur. Det har visat sig vara ett vinnarkoncept, säger Haval van Drumpt, vd Tre Sverige.

David började som produktchef på Tre redan 2008, gjorde en utflykt till en branschkollega under några år och kom tillbaka till Tre för fem år sedan. Idag ingår David i ledningsgruppen för konsumentaffären och ansvarar för strategier och kunderbjudanden.

Efter en civilekonomexamen från Stockholm universitet 2006 arbetade David några år på Spring Mobil och har verkat inom telekom hela sitt yrkesliv.

- Konsumentaffären ligger mig mycket nära och tillsammans med teamet på hallon är vi beredda att ta nästa kliv på vår framgångsresa. hallon har varit en tillväxtmotor under flera år och är det mest framgångsrika varumärket i det som brukar kallas fighter brand-segmentet. Det är en mycket tuff marknad som hallon till stora delar har drivit fram, något som varit bra för Sveriges konsumenter. Nu är det dags för nästa nivå, säger David Johansson.

Ämnen

Kategorier


Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.

Kontakter

Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07