Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nu finns 3Apps för Android Market

Nu kan mobiloperatören 3s kunder ladda ner 3Apps gratis från Planet3 och Android Market. Med 3Apps hjälper 3 sina kunder att hitta de bästa och coolaste applikationerna på Android Market.

Mobiloperatören 3 har i dagarna lanserat 3Apps för Android Market. 3Apps är en programbutik för mobilprogram. Det skapades för snart ett år sedan och lanserades först för operativsystemen Symbian och Java.

- Vi har haft ett högt tryck på vår egen programbutik 3Apps och såg det som en självklarhet att även finnas på Android Market för våra kunder. Med detta steg stärker vi vår strategi att vara bäst på smartphones genom att erbjuda det bredaste och bästa helhetserbjudandet för våra kunder säger, Björn Hylta, produktägare för 3Apps.

Med 3Apps för Android hjälper 3 sina kunder med att hitta de bästa och coolaste applikationerna på Android Market. Det finns 400 direktlänkar till populära applikationer på Andorid Market. 3Apps är tillgänglig för alla Android-telefoner och kommer även vara förinstallerad på framtida mobiltelefoner.

Programbutiken kan hämtas gratis från Planet3 och Android Market. 3Apps erbjuder gratisprogram men även applikationer som kostar upp till 99 kronor. Kostnaden för applikationerna som köps inne i programbutiken hamnar på månadsfakturan. Företaget Synapsy har skapat tjänsten för Android Market.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Ämnen

Kategorier


Om 3
3 är den världsledande mobiloperatören på 3G och mobilt bredband med mer än 27 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Investor AB (40 %) och Hutchison Whampoa Ltd (60 %). 3 Skandinavien har också en licens att driva 3G-nät i Norge.

Kontakter

Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07

Relaterat innehåll