Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

3 Sverige väljer JumpTap som exklusiv partner för mobil marknadsföring

 

CAMBRIDGE, Massachusetts och STOCKHOLM, Sverige. Mobiloperatören 3 tillkännager idag att man valt JumpTap för ett strategiskt samarbete kring mobil annonsering i Sverige. Samarbetet innebär att JumpTap blir exklusiv partner för all annonsering på 3s mobilportal Planet3 och kommer att leverera nyckelfärdiga lösningar för annonsförsäljning och kampanjhantering.

Samarbetet tillkännages i samband med presentationen av Mobila Räckviddspaketet, ett samarbete om mobilannonsering och mätmetoder mellan de fyra stora operatörerna på svenska marknaden, i närvaro av bland annat 3 Sveriges vice VD Nicholas Högberg och JumpTaps CMO Paran Johar.

- Det här samarbetet visar hur JumpTap har en unik position att hjälp operatörer att erbjuda enkla och flexibla sätt att kontakta mobila konsumenter. 3 Sverige har ett mycket attraktivt inventory om nästan 10 miljoner annonsimpressioner, stärker vårt nuvarande erbjudande och hjälper oss att erbjuda de bäst skräddarsydda lösningarna , säger Paran Johan

- 3 är föregångaren inom mobil marknadsföring på svenska marknaden och vi har gjort ett antal framgångsrika kampanjer med Nike, SF, Adidas, Snickers och andra ledande varumärken mot våra abonnenter som är unga och välbärgade. Med JumpTap får vi tillgång till starka tekniska lösningar och ett erfaret team som gör att vi kan leverera de bästa lösningarna i branschen, säger Nicholas Högberg.

Fördelarna med 3s samarbete med JumpTap för en annonsör är:

  • Tillgång till Sverige största mobila inventory
  • Möjlighet att leverera personliga annonser i en rad olika format.
  • En bred uppsättning mobila annonslösningar för att effektivt nå utvalda målgrupper och nå uppsatta marknadsföringsmål



För mer information var vänlig kontakta

Nicholas Högberg, vice VD 3 Sverige
Mobil: +46 (0)735-33 7190
E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3
Mobil: +46 (0)735-33 74 04
E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3
3-gruppen är världens ledande operatör av mobila bredbandsnät och mediatjänster med drygt 19 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison-Whampoa Limited (60 %) och Investor AB (40 %). 3 Skandinavien har även en licens att driva 3G-nät i Norge. För mer information, gå till www.tre.se.

Om JumpTap
JumpTap erbjuder kraftfulla sök- och annonslösningar. Man samarbetar med 17 mobiloperatörer och flera innehållsleverantörer och når totalt över 150 miljoner mobilanvändare. JumpTap ger operatörer möjligheten att bibehålla en stark, bärkraftig och hållbar position i den mobila värdekedjan, driver trafik och vinstmöjligheter till innehållsleverantörer samt ger annonsörer och innehållsleverantörer tillgång till målgruppsinriktade kunder. JumpTap fick nyligen utmärkelsen som den bästa annons- och marknadsföringssökmotorn av Visiongain och vald till en av de tio kommande mobila spelarna att hålla koll på under 2007 av IDC. JumpTap har utvecklat den mest omfattande sök och annonslösningen på marknaden. För mer information, se www.jumptap.com

 

 

 

Ämnen

Kontakter

Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07