Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

3 har Sveriges bästa marknadschefer

3s Jonas Levin har utsetts till Sveriges Bästa Marknadschef av tidningen Resumé och undersökningsföretaget Nepa. Samtidigt utses 3s chef för privatkunder Gina Azaric till bästa marknadschef inom telekomsektorn.

Jonas Levin och Gina Azaric mottog utmärkelserna vid en Gala på Berns i Stockholm onsdag kväll.

- Det är enormt hedrande att få det här priset eftersom det inte bygger på tyckande utan på att vi har det bästa uppmätta resultatet och det är hela 3s marknadsavdelning samt vårt sätt att arbeta på som belönas, säger Jonas Levin.

- Väldigt roligt. Vi har länge känt att vi varit framgångsrika i det vi gjort och det är enormt skönt att få en sådan här bekräftelse på det. Det är till och med bättre än att få choklad, säger Gina Azaric.

Varje år korar tidningen Resumé tillsammans med undersökningsföretaget Nepa Sveriges 101 bästa marknadschefer. Utmärkelsen bygger på mätta resultat, konkret på hur de undersökta varumärkenas erinran har utvecklat sig mellan hösten 2007 och våren 2008. Förändringen har sedan satts i relation till reklaminvesteringarna under samma period. Vinnare i varje kategori är den som på det mest kostnadseffektiva sättet ökat sitt varumärkes reklamerinran.

101 marknadschefer var nominerade i 14 olika kategorier och priset som Sveriges Bäste Marknadschef 2008, den som utmärkt sig på ett extraordinärt sätt och är en förebild för hela branschen, gick till 3s marknadsdirektör Jonas Levin.

Jonas Levin delar priset med Gina Azaric, 3s marknadschef för privatkunder som utsågs till bästa marknadschef i telekomm-klassen.

Bilder på Jonas Levin och Gina Azaric finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/


För mer information kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3
Mobil: +46 (0)735-33 74 04
E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3
3-gruppen är världens ledande operatör av 3G och Mobilt Bredband med drygt 19 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison-Whampoa Limited (60%) och Investor AB (40%). 3 Skandinavien har även en licens att driva 3G-nät i Norge. För mer information, gå till www.tre.se.

Ämnen

Kontakter

Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07