Gå direkt till innehåll
3 ger julklapparna till välgörenhet

Pressmeddelande -

3 ger julklapparna till välgörenhet

Mobiloperatören 3 väljer att inte ge julklappar till de anställda och samarbetspartner i år. I stället skänker företaget 50 000 kronor till SOS Barnbyar. Anställda på 3 har även samlat ihop kläder till Stockholms Stadsmission.

Mobiloperatören 3 brukar skänka pengar till välgörenhet istället för att köpa julklappar till anställda och samarbetspartner. I år har personalen själva kunnat rösta på vilken välgörenhetsorganisation som 3 ska skänka pengarna till och flest röster gick till SOS Barnbyar. 2011 skänkte 3 pengar till Rädda Barnen.

– Det känns väldigt bra att kunna ge till behövande och vi har märkt att de flesta anställda värdesätter att vi skänker pengar till välgörenhet istället för att  de får julklappar av företaget, säger Nicholas Högberg, VD för 3.

Under onsdagen och torsdagen har även de anställda samlat in kläder till Stockholms Stadsmission efter ett initiativtagande från Yohanna Lööf som är webbredaktör på 3.

-  Jag fick idén efter att jag intervjuat en annan anställd inför en artikel på intranätet. Han berättade att de gjort en liknande insamling på hans förra arbetsplats. Jag tycker att det är fantastiskt kul att det är så många som bidragit med kläder, säger Yohanna Lööf, initiativtagare till klädinsamlingen.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Relaterade länkar

Ämnen


Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Kontakter

Mårten Lundberg

Mårten Lundberg

Presskontakt Kommunikationsdirektör (Chief Communications Officer) +46 (0) 735 33 73 60
Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07