Gå direkt till innehåll
Trevligt möte - Christian Albinsson, Joceline Akgün och Pontus Frithiof
Trevligt möte - Christian Albinsson, Joceline Akgün och Pontus Frithiof

Nyhet -

Trevligt möte – nu lanseras en liiite trevligare talkshow från Tre Företag

Tre Företag växlar upp med en ny talkshow och ger reklamkonceptet Trevligt, som lanserades i början av året, en ännu trevligare kostym genom att bjuda in till Trevligt möte. Tillsammans med framtidens nya makthavare, våra barn, riktar Tre Företag strålkastarljuset mot landets företagare och entreprenörer – och vänder på våra förväntningar genom att låta barn ge enkla svar på komplexa utmaningar som företagare ofta brottas med.

- För oss känns det helt rätt att göra en modern talkshow med färgstarka företagare för att inspirera och motivera våra företagskunder. Tre Företags erbjudande har enkelhet i fokus och vilka kan förenkla komplicerade begrepp bättre än barn? Panelen ”Framtidens makthavare” är därför en viktig del av vårt koncept. Vi vill utmana B2B-marknadsföringen och göra den roligare och mer personlig. Lite trevligare helt enkelt, säger Ida Nord, Marketing Manager på Tre Företag och Annika Rodling, Head of Marketing & Loyalty på Tre Företag.

    I första avsnittet av talkshowen Trevligt möte möter vi de färgstarka företagarna, Joceline Akgün VD på Creative Headz och Pontus Frithiof, VD för restauranggruppen By Pontus Frithiof. De tar oss med bakom företagandets kulisser och bjuder på sina unika företagsresor. Vilka ögonblick har varit värst, svårast, mest oväntade och väckt mest känslor? Och vad har de gemensamt?

    Konceptet Tre möter och Trevligt möte är väldigt härligt, i en avslappnad miljö där man tillsammans med en annan entreprenör får dela sin resa och sina erfarenheter. Man märker väldigt tydligt att oavsett vilken bransch man är i så genomgår man samma svårigheter, något man inte kan fånga i text, så här får man en sann bild av vår resa, säger Joceline Akgün, VD på Creative Headz.

    För Joceline och Pontus har det senaste året varit ett stålbad. Båda verkar i branscher som har drabbats hårt av coronapandemin, men att ge upp har aldrig föresvävat någon av dem. I stället satsar Pontus Frithiof på förnyelse och en ny möjlighet har, mot alla odds, uppkommit på grund av pandemin. Den 26 augusti öppnar han nämligen sin nya restaurang La Tour, där tanken är att ta serviceupplevelsen till en ny nivå med en gastronomisk concierge med kunden i fokus.

    I rollen som talkshowvärd ser vi en annan entreprenör, padelentusiasten Christian Albinsson, som bland annat står bakom det nya padelparadiset på NK:s tak. Vid sin sida har han Framtidens nya makthavare, barnen, som inte drar sig för att säga precis vad de tycker och tänker.

    I sann utmanaranda bjuder Trevligt möte på en inspirerande, underhållande och intressant talkshow – full av tips, trix och råd för Sveriges alla företagare.

    Trevligt möte är framtaget och producerat av OTW.

    Arbetsgrupp:
    Tre Företag: Annika Rodling Head of Marketing & Loyalty och Ida Nord, Marketing Manager
    OTW: Malin Lundberg Account Director och Johanna Byström Project Manager


      Relaterade länkar

      Ämnen

      Kategorier

      Kontakter

      Mårten Lundberg

      Mårten Lundberg

      Presskontakt Kommunikationsdirektör (Chief Communications Officer) +46 (0) 735 33 73 60
      Jasmine Sowood

      Jasmine Sowood

      Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07