Gå direkt till innehåll
Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) snart hos Tre

Pressmeddelande -

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) snart hos Tre

Tre kommer snart att börja sälja Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), en ny modell som adderar ett inbyggt mobilt e-sim till den populära klockan. Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) går att förbeställa hos Tre från och med den 4 maj, och finns sedan till försäljning på tre.se och i butik från och med den 11 maj.

Med inbyggt e-sim kan kunden använda sin Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) utan att ha sin iPhone till hands. För att hjälpa Apple Watch Series 3-kunderna att komma igång, kommer Tre att erbjuda sex månaders kostnadsfri anslutningsavgift vid köp.

För att aktivera mobiltjänsten I Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), behöver kunderna först uppdatera iPhone till iOS 11.3 och watchOS 4.3, och därefter gå in på iPhones Inställningar > Allmänt > Om, och sedan följa guiden för att ladda ner de senaste operatörsinställningarna.

För mer information om Apple Watch Series 3 och förbeställning, gå in på www.tre.se. För mer information om iPhone och Apple Watch, besök www.apple.com.

För mer information, vänligen kontakta:
Lisa Blomqvist, pressansvarig på Tre
E-post: lisa.blomqvist@tre.se

Telefon: 073-843 80 54

Ämnen

Kategorier


Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre påwww.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.

Kontakter

Mårten Lundberg

Mårten Lundberg

Presskontakt Kommunikationsdirektör (Chief Communications Officer) +46 (0) 735 33 73 60
Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07